11 Ekim 2013 Cuma

Sevgilinin cep telefonunu karıştırmak!

Sizin sorularınız bölümüne ilk soru, adını vermek istemeyen bir  takipçimizden geldi.. Kendisine katılımı için çok teşekkür ediyorum.

Sorusu ilişkiler hakkında, diyor ki:

Merhaba,
Sevgilimi çok kıskanıyorum, cep telefonunu karıştırmamak için kendimi zor tutuyorum. Facebook'da falan arkadaş olmayı da hiç teklif etmedi.. Acaba beni aldatıyor mudur? Ne yapmalıyım sizce, bloğunuzda "Sizin sorularınız" bölümünü görünce bir cesaretle yazayım dedim.. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Teşekkürler, sevgiler.. 
sevgilinin-telefonunu-kiskanmak
Sevgili Adsız arkadaşım,
Sevgilini kıskanıyorsan, demek ki O'nu çok seviyorsundur, ama biraz da güvensizsin sanırım. Ben dobrayımdır kusura bakma, kıskançlığın da bir sınırı olmalı.. Bence cep telefonunu karıştırmayı düşünmen hiç doğru değil. Bir ilişkide dedektiflik devreye girdi mi, yani içine şüpheler düştü mü bence o ilişkiyi kendi ellerinle bozmuş olursun.. Sevgili arkadaşım, bence böyle yapma!
Facebook'ta sevgilinle arkadaş olup da ne yapacaksın ki! Bırak herkesin kendine özel alanları kalsın.. Birbirinizin her alanına girerseniz, yani aranızda hiç mahremiyet kalmazsa sence de sıkıcı olmaz mı hayat? Yani bana kalırsa sen hiç böyle şeyleri kafana takmadan ilişkini doya doya yaşamana bak derim..
Sevgilerimle..

Benim naçizane yorumum böyle, sizler de Adsız arkadaşa tavsiyelerde bulunmak istiyorsanız, yorumlarınızı esirgemeyin..


Sizler de bloğumun sol tarafında göreceğiniz "iletişim formu" na yazarak her konudaki sorularınızı bana iletebilirsiniz. Birlikte çözümler bulmaya çalışırız, ne demişler, "Bir elin nesi var, iki elin sesi var" 


Sevgiler, görüşmek üzere :)



2 yorum:

  1. Facebook'da arkadas olmak degilde,
    bende kesinlikle telefon karistirilmasina karsiyim. Ama o adamda ikidebir telefonunu kurcaliyorsa yanimda, kizarim ozaman.
    Guven meselesi bence, eger telefonu elinden dusmuyorsa bunu paylasmali bence insan..

    :)

    Ayrica, blogumda cekilis duzenliyorum. Beklerim

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Evet dediğiniz gibi güven meselesi ve de açık olma durumu..
    Teşekkürler yorum için, ayrıca çekilişe zevkle katılırım bu arada:)

    YanıtlaSil