7 Kasım 2013 Perşembe

Hanımlar beyler, bu sene saç örgülü kazak giyiyoruz!

Kim ne derse desin, ben kış aylarını severim. Belki sizlere tuhaf gelecek ama kat kat giyinmekten çok hoşlanırım. 
Her ne kadar pek uymasam da, yine de bir bakayım dedim bu sene neler modaymış diye..
Ekoseler modaymış, bayılırım ekoselere..
Leopar desenler modaymış, hiç işim olmaz açıkçası.. Leopar desen deyince nedense aklıma eski Türk filmlerindeki Banu Alkan tipleri gelir, itici bulurum.. Zaten yılan derisini de, kürkü de sevmem.. Hayvanlara özenmek, onların derilerini üzerinde taşımak nasıl bir tatmindir hiç anlayamam.. Dolayısıyla bu senenin bu detayı hiç ilgimi çekmiyor.

sac orgulu kazaklar
Londra Moda Haftas'ından..
Pastel tonlarındaki yün kazaklar modaymış, hatta "cable knit sweater" dedikleri saç örgülü olanlar ön plana çıkıyormuş.. Yaşasın, çok severim ben bu kazakları.. Becerikli hanımlar hemen saç örgülü kazakları örmeye başlayabilirler.. Bakar mısınız üstteki fotoğrafa, sizce de çok şık değil mi?
sac orgu
resim, internetten alıntıdır.
İşte bir başka saç örgülü kazak modeli daha.. Bence mükemmel..


erkekler icin
erkek modeli- resim alıntıdır.




Bence erkeklerde de bu saç örgülü kazaklar son derece şık duruyor.. Beyler, gidin kendinize bu şık kazaklardan bir tane alın, modayı kaçırmayın!

 1940'lardan gelen düşük yakalar ve yüksek beller de geri dönüyormuş.. İşte bu mükemmel haber.. Düşük belli pantolonlardan cidden nefret ediyorum.. Kadın dediğinin beli ortaya çıkacak, ne o öyle kalçaya düşen pantolonlar, etekler.. Son yıllardaki düşük bel modası yüzünden kadınların bellerinde kalınlaşma olduğunu okumuştum.. İnsanın doğasına aykırı bence düşük bel modası.. Acaba bu haber doğru mu diye gidip vitrinleri gözden geçirmek lazım.. Aranızda vitrinlerde yüksek belli pantolon göreniniz varsa ve paylaşırsa gerçekten de çok memnun olacağım..

Bu gün, kısa bir moda turu attık sizinle, tekrar görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder