4 Ekim 2013 Cuma

Azra Akın Kıvanç Tatlıtuğ'dan ayrılınca işlerini kaybetmiş!!

azra-akin-gozden-dustu
Dün okuduğum bir haberde, Azra Akın'ın Kıvanç Tatlıtuğ'dan ayrıldıktan sonra marka değerinin düştüğü ve bu yüzden de işlerini kaybettiği yazıyordu.
 Geçen sene tam 1 milyon liraya Avon'un reklam yüzü olan Azra Akın, bu sene bu işi tam 2 buçuk milyon dolara Hadise'ye kaptırmış!

Hatta şu anda oynadığı Pepsi reklamlarını da kaybetme tehlikesi varmış Azra Akın'ın! Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ ise reklam dünyasında hızla yükseliyormuş bu ayrılıktan sonra!

Şimdi ben bu işlere hiç akıl sır erdiremiyorum. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben zaten bu kızın nasıl dünya güzeli seçildiğini bir türlü anlayamamıştım.. (Benimkisi de resmen gaddarlık! Zaten kızın işleri bozulmuş, bir de üzerine bu kızın neresi güzel diyorum! Bu yazıyı okuyunca alınmasın artık O da, olacak o kadar, şöhretin bedeli işte!!)  Tamam boy pos yerinde ama şu yüze baksanıza, var mı bir sevimli, cazibeli tarafı? Bana göre sıradan yurdum kızı işte.. 
Olayın diğer tarafı ise başlı başına enteresan.. Bu olaydan anladığımıza göre, zaten güzellik bir kenara, ünlü sevgilisi yoksa bir mankenin yıldızı parlamıyor demek ki! 
Boşuna demiyorlar ünlülerin aşkları için "reklam aşkı" diye...
Para içinde yüzüyorlar iyi hoş da, yahu hiç mi duyguları yok bu reklam aşkı yaşayanların? Vasfiye teyze misali "yazııık!" diyesim geldi!

Bir de başka soru var tabii ki, Hadise'nin yeni reklam aşkı kim acaba?

Hadi bakalım, onlar parayı götürüyor, bize de derdi düşüyor!

Ne demişler:

"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" :))


2 yorum:

  1. Aman Yarabbi bir tarafta aç insanlar, çöpten ekmek toplayan insanlar bir diğer yandan milyon dolarlar. Hayır güzellik çirkinlik bir yana da, bu milyon dolarların ana kaynağı ne? Hiç bir emek sarfetmeden, okumadan bu kadar kazanç şansla mı açıklanır, yoksa bir başka şey mi nutkum tutuluyor bazen.
    O kadar sene okuyup emek verip bir işe girip çalışanlar verdikleri emeğin karşılığını ne derece alıyorlar? Anlamadım bu dünyayı, anlamadan da göçüp gideceğim heralde. Azra Akın şimdiye kadar kazandıklarıyla geçinsin artık. Teşekkürler böyle bir konu açtığınız için. Benim de diyeceklerim varmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz ne dersek diyelim böyle de bir dünya var:)

      Sil